søndag 31. januar 2010

Night & Day


Her er et lite utvalg av bildene som vi tok for Night & Day, det danske firmaet som lager sengetøy og håndklær.


Egyptisk bomull er en betegnelse for en ekstra fin bomullskvalitet. Navnet henviser kun til fiberlengden, som skal være lengre enn 28 mm, og ikke opprinnelselandet.


Bildene er tatt for bruk av Night & Day
Foto ved Hanne Feyling
Styling av megfaktisk fantastisk ruskesnøvær!

Ute i dag er det et fantastisk ruskesnøvær! Vi var ute med fresen i går, men over natta har det kommet omtrentlig 20-30 cm med snø! Og det bare fortsetter! Jeg synes det er helt herlig :o)
Hundene har fått tur, den unge må svømme og den gamle flyr fornøyd rundt med nye sokker ( ja, vi kan jo late som ho tenker over at sokkene gjør sånn at ho ikke får isklumper mellom tredeputene)
Jeg har småvasket og puslet rundt i huset, og ute er det ikke vits i å gjør noe som helst. Hvis vi kjører med fresen, kommer det 5 cm snø etter sikkert bare en time. Vår konklusjon - Vi trenger ikke gjøre noe med det før vi absolutt må! Dvs. når vi skal ut med bilen for å levere filmen fra i går. Eller hvis det slutter å snø, da kan vi jo kanskje ta litt? ;o)
Så hva gjenstår da?
- Kakao, fyring i peisen (og i varmepumpa), handymannen foran tv'n og jeg koser meg på nettet. Herlig!

Så til dere som leser dette; Se ut, se på været. Liker du ikke det du ser? hvorfor ikke? Tenk på alt det du kan gjøre uansett hvordan været er!
Det er nydelig å ta en spasertur hvis det er sol. Ta med deg en firebent venn, eller en tobent. Og hvis det regner/snør - hvorfor ikke lage en deilig kake, og invitere over koselige venner?Så overlat klaginga til noen andre, tenk heller på alt det du kan gjøre! :o)

Ha en nydelig søndag med snøfnugg på!

lørdag 30. januar 2010

Et steg i riktig retning

Jeg og søsteren min har vært så heldige å fått muligheten til å fotografere for Night and day, et dansk firma som lager sengesett. Søsteren min er fotograf og tok seg av bildene, mens jeg tok meg av stylingen. Og hvem skulle trodd det var så utfordrende å ta bilder av noen sengesett!
Mitt forhold til sengesett er ellers ganske intimt, men - jeg pleier ikke stryke settene før jeg tar de på dyna, og heller ikke legge de plettfritt på.
Med litt startproblemer til tross, vi ble fornøyd med bildene, og det ble også Night and day:)
Forhåpentligvis åpner dette en liten dør for oss. Og i mitt tilfelle er dette et steg i riktig retning.

Det ene bildet ligger ute på nettet på;
http://www.nightandday.dk/358

Det er det bildet rett over der det står "Sengesett".

Ellers tipser jeg alle om å gå inn på http://www.hannefeyling.com/ . Dere vil like det dere ser!Håper alle har en fin helg!Og så tar jeg meg et eple mens jeg venter


Jeanne D'arc living

Jeg har så mange gode tanker som jeg så gjerne skulle få ut i livet. Jeg planlegger og funderer og drømmer. Men om mitt kommende hus.
Jada, jeg sitter og drømmer igjen. Jeg gleder meg så innmari til å flytte inn i nyttgammelt hus, at jeg helt har glemt mitt gamle. Stakkars huset, som så sårt skulle fått litt oppmerksomhet. Hadde vi skulle bodd der lenger, så hadde jeg nok tatt i ett skikkelig tak å fått ryddet og sortert i kasser og pusset opp. Men når jeg vet at vi snart skal flytte, så kverner tankene mine bare om det nye gamle. Det er masse vi har tenkt å ta tak i, og vi må gjøre huset om til vårt, ikke bare pappa sitt hus.
Vi må ta litt etter litt, så det er nok ikke "Drømmehuset med stor D" før om noen år. Men nå vet jeg så mye bedre hvilken stil jeg liker og ønsker enn når uerfarne jeg flyttet inn i det vi har nå, så kan jeg nesten ikke vente med å sette i gang. Det klør i fingrene!Jeanne D'arc living
Men frem til da så får jeg kose meg med det jeg har, og bare forberede meg så godt jeg kan mot den dagen da vi faktisk skal flytte!
Og så koser jeg meg med å kikke på nettet - på bloggere og butikker:)

Men nå må jeg ikke tenke på hushushus hele tiden. Jeg skal ut å kjøpe sokker! Sokker til hund. Så jeg kan jo også glede meg litt til disse nye hundesokkene blir festet på gamle hundebein, vi kan vel alle tenke oss hvordan det blir seende ut!? ;)torsdag 28. januar 2010

Badetid

Januar er måneden hvor vi venter på våren. Vi venter på lys og varme. Vi venter på mildvær.
Men - Januar er en av de månedene hvor det er vannvittig deilig å synke nedi badekaret.
Jeg elsker å ligge i badekaret med en bok, og gjerne musikk. Det jeg da trenger er et lite bord ved siden av badekaret. Jeg fant et bord som passer helt perfekt! Eller, bord og bord, det er nå er krakk.
Og det som er så herlig er at i krakken så er det er lite oppbevaringsrom!
Helt perfekt! Denner søte krakken kommer fra Sofies villa, som du finner på http://www.sofiesvilla.no/productdetails.php?product=680
onsdag 27. januar 2010

Kosetanker på onsdager

Så sitter jeg her en sen onsdag kveld. Var ferdig tidlig på jobb, og skulle bruke mange timer på skolearbeid. Det gikk veldig bra i begynnelsen. Med Mike Snow på øret, og en fot som passet på takta. Er hunde- og "barne"vakt denne uka, så sover i mitt kommende hus. (Skal nemlig kjøpe pappa sitt)
Hadde pakket med meg skolearbeidet ut her, og som sagt så satt jeg med musikk på øret, en fot som holdt takta, og... tankene fløy..
De fløy jammenmeg litt frem i tid, så istedet for å innrede leilighet for en rullestolbruker, som er oppgaven, så satt jeg plutselig å innredet mitt eget hus.
Jeg gleder meg noe veldig til å flytte! Og noe som står høyt på må-ha-ønskelisten min er en lesekrok. Det har jeg nemlig ikke i mitt nåværende hus, og det er et savn. Så herlig det må være å ha sitt faste kosehjørne. Jeg har allerede funnet hjørnet, så nå mangler bare møbler! Ja, og så det at jeg ikke har flytta inn i huset enda;)
Dorian divan fra Slettvoll
Hvem vil vel ikke ha noe sånt? Jeg skal ihvertfall. Bare tanken på masse puter, myke pledd, stearinlys og en god bok gir meg vann i munnen!
En fast koseplass. Kan det bli bedre?
Så satt jeg her og gikk tur med tankene, helt til brøl fra engasjerte fotballtittere dro meg tilbake til skoleoppgaven. Heldigvis endte det hele godt. Med smågodt! ;)
Ha en fortsatt finfin kveld og en goood natt!

tirsdag 19. januar 2010

Hverdag med humor

Som dere har skjønt, så er jeg ganske fan av nettsiden Rockett st. George.
Der har de utrolig mye fint, i mange forskjellige stilarter, men også masse,masse rart.
Jeg liker ting med humor, og dette har rockettstgeorge ganske mye av!
Hva med for eksempel en knall rød due i stua eller på soverommet?
Eller en festlig hundelampe hengende opp-ned fra taket?

Doggie light Pigeon light

Eller en gnom stående på nattbordet?
eller hva med en hjort (?) på badet?
Gnome ceramic candleholder Stag head

Alt dette får modige og humørfylte sjeler tak i hos rockettstgeorge.co.uk!


Humor
Humor
Humor

Ukas tips!

Et gammelt skap som er malt med en sprek farge inni. Dette får innholdet til å komme tydeligere frem, og så ser det innmari kult ut.
Man kan male, tapetsere, flislegge eller bruke decoupage - hva som helst!
Veggklistremerkene kommer fra rockett st george.
Se så fint!
Birdcage wallstickers fra
rockettstgeorge.co.uk
....Og andre varianter av klistremerkene;

mandag 18. januar 2010

Jeg har mørketid

Jeg må bare innrømmer det med en gang. Det er mørketid ute, det er mørketid inne og det er mørketid i mitt interiørhode. Jeg er trøtt, og mangler overskudd. jeg gleder meg til våren kommer, og jeg gleder meg til å få gjort alt det jeg egentlig gleder meg til å gjøre.
Jeg surrer..


Så derfor noe helt annet:

Her en dag skulle jeg lufte min hund og pappa sin hund. Jeg skulle en kjapp kvarterstur i skogen, før jeg skulle videre på timeplanen. Det var helt til jeg oppdaget noen spennende spor i skogen. Jeg er en nerd på noen områder. Eller, nerd og nerd. Jeg vet ikke en gang hva det kalles?
Jeg elsker å være ute i skogen. tror jeg kunne gjort det i mange timer. bare sittet stille å kikke på fugler og ta bilder.


Men tilbake til turen; disse spennende sporene kommer altså fra et dyr jeg ikke vet helt enda. mest sannsynlig rev. Det som var litt gøy, det var det at jeg så at dyret halta og ved nærmere ettersyn så jeg også blodspor i haltesporet! Der ser dere; nerd!

Uansett.. Jeg og hundene fulgte sporene. Eller - hundene fulgte sporene (og ødela sporene) Mens jeg kom halsende etter, og måtte av og til få de til å gå bak meg, så jeg kunne snuse litt.
Jeg syntes jo dette var fryktelig spennende. Helt til de spennende sporene ledet oss til tett granskog, og fornuften min kikket på klokka. Jeg skulle vært videre på timeplanen for en time siden!

Dette endte altså med; Blaute sokker, slitne hunder, Røde kinn, dårlig tid og ingen dyr,


Men for en fin halvannen times tur!


Når jeg nå ser disse tegningene så ser jeg at naturmennesker i meg hadde rett;
Det var rev!

Som dere skjønner og kanskje jeg skjønner, jeg mangler inspirasjon. Eller så er det rett og slett overskudd. Ikke vet jeg. Men enn så lenge får dere nøye dere med dyra mine;)


Her er uansett noen bilder av noen som har det finfint i snøen takket være meg! Og det er jo en ganske så fin tanke:)