tirsdag 24. november 2009

Advent


Siden jeg drar til Italia i helga, så tenkte jeg at jeg måtte finne frem adventsstaken min nå. Denne lagde jeg i fjor, og synes godt jeg kan bruke den i år igjen.

Var desverre tom for lys, så jeg måtte låne fra noen andre staker. Men det kan jo ikke se sånn ut, så er nok nødt til å få kjøpt lys i morgen!


mandag 23. november 2009

Kubbelys på en ny måte!
Jeg liker detaljer. Annerledes detaljer. Kubbelys er en detalj. Kubbelys med trykk er en annerledes detalj.


Du trenger:

- Strykejern
- Saks
- Kubbelys/ stearinlys
- Serviett
- Matpapir
Her har jeg valgt to kubbelys for anledningen.
Du deler servietten, og bruker kun den delen med trykk på.
Legg servietten på lyset og matpapir over.
Stryk strykejernet med jevne bevegelse. Jo jevnere, jo finere resultat.
Da vil servietten smelte inn i stearinen og du vil få et kjempestilig, nytt lys!
Det blir litt gris, så er lurt å ha f.eks. en avis under.
Du kan velge hva som helst av lys og servietter. Smått, stort, lyst eller mørkt.


Lett som en plett!

ENJOY!
Småfuglene


Jeg må innrømme at jeg er litt fuglenerd. Jeg elsker fugler! Jeg elsker å høre kvittring på våren og jeg elsker å titte inn i fuglekasser. Jeg prøver så godt jeg kan å ta vare på fuglene rundt meg, og det er særlig viktig på vinteren! Nå nærmer kulda seg, og da er det viktig å tenke på disse små skapningene. Gjør klar gamle fòringsautomater eller kjøp nye.
Jeg har selv denne fòringsautomaten fra Eva Solo, og både jeg og småfuglene koser oss rundt den. Jeg med kameraet i hånden og fuglene med mat i munnen.

torsdag 19. november 2009

førjulsstemning


For å få den riktige julestemning så bør man inn å se på tinekhome.dk. Det er en helt fantastisk side! Gå inn på inspiration gallery og bli INSPIRERT til jul!

onsdag 18. november 2009


I helga var jeg på en bruktmesse, og der fikk jeg kjøpt dette skiltet. Planen er å henge det i stua eller på kjøkkenet. Legger ut et nytt bilde når jeg har fått hengt skiltet opp.

mandag 16. november 2009


Jeg trenger et fast sted til å legge regninger, og hva passer vel ikke bedre enn denne nydelige brevkurven? Jeg har falt. Pladask.
Denne fantastiske må-ha-en er å få tak i fra http://www.rockettstgeorge.co.uk/. Som må sies å være en av mine favorittsider på nettet.